Van harte welkom op de website van

 

 

Site Navigatie

Home
Contactgegevens

Para Woordenboek

Wie is Louisa

Mijn Paranormale Ervaringen

 

 

Consulten en Workshops

Mailconsult

Telefonisch Consult

Thuisconsult

 

Tarieven

 

Workshop Tarot

Tarotinformatie

Geschiedenis Tarot

Uitleg Tarot

 

Grote Arcana

Kleine Arcana

Leggingen

 

Online Tarotconsulten

 

Wie is Louisa Martin

 

 

 

 

 

 

Ik ben Louisa Martin en een getrouwde vrouw van 45 jaar. Ik ben zelfstandig onderneemster als o.a. sieradenmaakster. Ik verkoop sieraden op internet en geef al 10 jaar workshops daarin. Tevens ben ik zangeres van de band The Neighbours

Daarnaast geef ik spirituele consulten.  Verder ben ik moderator van het Winworldforum van Sita van der Zwaag en Yvo Regout, beiden bekend van Astro TV. 

Hoe het bij mij allemaal begonnen is kunt u hieronder lezen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ten eerste ben ik begonnen als astrologe. Na een behoorlijke studie op astrologisch gebied maakte ik geboortehoroscopen voor vele mensen, zowel voor mijn vrienden, familie, collega's als wel voor onbekenden. In het begin stond ik er nogal sceptisch tegenover omdat ik natuurlijk niet wist hoe de  mensen zouden reageren op mijn interpretaties. Maar na vele goede respons ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de astrologie en vervolgens ook de Rider Waite tarot. Aan de hand van de tarotkaarten kan ik duidelijkheid en inzicht geven over de liefde, relaties, werk, uw ontwikkelingsprocessen enz... Ook doe ik jaarleggingen. Voor nog meer inzicht gebruik ik tevens de Engelenkaarten en Dolfijnenkaarten om een toevoeging te geven aan het tarotconsult.

Wat doe ik nog meer? Ik kan adviezen geven over kleuren en de invloed die kleuren op u hebben, zowel in kleding als in het interieur. Met behulp van de numerologie kan ik bekijken wat uw aurakleur is. Ook kan ik auraís lezen via fotoís. Daarnaast kan ik alle levensvragen beantwoorden door inzicht te geven van wat ik doorkrijg. Een luisterend oor, een stukje ondersteuning, het is allemaal mogelijk. Voor kortere vragen kan ik de pendel  gebruiken. Ik doe ook toekomstvoorspellingen maar ik ben wel van mening dat u uw eigen toekomst creŽert. Ik houd me daarom veelal bezig met het hier en Nu. Ik kan u bijvoorbeeld helpen met behulp van de kaarten of de pendel wat er momenteel in uw leven speelt zodat u kunt werken aan de nabije toekomst. 

GeÔnteresseerd? Kijk bij Tarotconsulten door aan de linkerkant in het menu van mijn site op de links te klikken. 

 
Links

 

 

 

U kunt hier online sieraden bestellen: Louisa's Design en andere merken sieraden

 

 

Medium Ferry

 

Winworld Platform

 

Meer Links

Gastenboek

Teken Mijn Gastenboek

Maanfases

Maanfases

Bekijk de huidige maanfases

Overige
Copyright © 
Tarotiste Louisa
Laatst bijgewerkt:
09 maart 2017

 

Copyright © Tarotiste Louisa
Laatst bijgewerkt: 09 maart 2017